Специалния гост – Христо Кидиков, зарадва  много дряновци!Събитието беше открито от зам.

...
Специалния гост – Христо Кидиков, зарадва  много дряновци!Събитието беше открито от зам.
Коментари Харесай

С песен за родно Дряново в препълнената зала, Райчо Кънев представи своя албум – „Мой роден град”

Специалния посетител – Христо Кидиков, зарадва  много дряновци!

Събитието беше намерено от зам. кмета на Община Дряново Николай Карагьозов и ръководителя на Общинския съвет Тодор Георгиев, който е и негов основател.

Част от показания албум е песента „ Мой роден град ”, която е отдадена на град Дряново. Освен нея Райчо Кънев извърши пред събралата се аудитория и други свои песни като:, „ Жена в сърцето мое ”, „ Моят вик ”, „ Жени, Търново – Велико Търново ”. 


В музикалното издание се съдържат 20 песни, в които са възпяти романтиката, любовта, обичта и виното. Автор на мелодиите и текстовете е Райчо Кънев. 


Върху реализирането на албума безплатно са се трудили Живко Пашанов, Славчо Илиев, Светлин Георгиев, Даниела Асенова, Светослав Рашков, Янко Янков, Иван Ковачев и Тодор Георгиев. Оформлението и визията на обложката са дело на Димитър Бончев.

Специален посетител на събитието беше известният на редица генерации българи Христо Кидиков,. който поздрави дряновци с някои от своите най-обичани песни: „ Хей живот здравей ”, „ Приятели, китарата ми дайте “. и доста други шлагери, на които публиката в залата въодушевено припяваше.

По време на събитието беше оповестено, че той ще вземе присъединяване в 20-то издание на Националния събор „ От дума на дума, от ария на ария “ през месец юни, след което ще показа и своята нова книга.

13-годишната Мария Пенчева от класа по национално пеене с началник Ана Борисова изненада Райчо Кънев и Христо Кидиков с песента „ Гергана, пиле шарено ”.

Поздравителни адреси от името на кмета на Община Дряново и дарове бяха връчени на изпълнителите.

„ Благодаря за поддръжката на кмета на Община Дряново господин Трифон Панчев, на Председателя на ОбС-Дряново и на целия екип, както и на всички хора, компании и организации, които подадоха ръка и поддържаха нашия план ”,.заяви с наслада Райчо Кънев.

Снимки: Радослава Кунчевска
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР